Welkom

marrakech-web

SEE  –  SHOOT – EXPLORE – DREAM – TASTE – CREATE

Hallo lieve lezer

Iets nieuws ontdekken is voor mij het leukste dat er bestaat. Op reis gaan en uitstapjes zijn dus mijn aller-favorietste hobbies!  Kunst, design, architectuur, de schoonheid van de natuur… ik maak er honderden foto’s van. En misschien kan jij daar ook van genieten? Vandaar deze foto- en reisblog ;)!

Wat kan je verwachten? Wekelijks maak ik een uitbundig fotoverslagje en deel ik leuke adresjes, interessante expo’s, favoriete plekjes of fijne must-see’s/must-do’s. Zowel in België als in het buitenland.  Ik focus op reizen, interessante lokale hotspots of activiteiten en kunst die mij persoonlijk aantrekt, boeit en verrast. Maar ik hoop dat er ook iets bij zit dat jou vrolijk maakt of inspireert. Een tip voor een citytrip, een bijzondere b&b, boeiende architectuur of een leuk uitje, je vindt het hier. Qua logies ligt het kamperen achter mij en kies ik nu graag een comfortabel en prettig ingericht plekje, liefst ook mooi gelegen. Je hoeft mijn berichten niet noodzakelijk chronologisch te lezen, je kan ze  even goed gewoon thematisch kiezen.

Snuister maar lekker rond. En geniet mee met mij. Of check de reistips ‘in realtime’ en laat me weten wat je ervan vond.  Maar klik nu door naar mijn blogberichten, jas aan en reiskoffer onder de arm. En ontdek een aantal heerlijke plekjes in deze ‘wANNderful’ world!

Ann

Advertenties

2 thoughts on “Welkom

Jouw reactie?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s